Akut tandvård

Oavsett om det gäller tandvärk, om du skadat eller om du slagit ut en tand hjälper vi dig att snabbt få akut tandvård i Stockholm.

Att tänder kommer till skada är lätt hänt och då är det viktigt att du snabbt får rätt vård. Därför erbjuder Dentalisterna akut tandvård under både vardagar, kvällar och helger.

Som patient hos oss får du inte bara hjälp av erfarna tandläkare med den bästa utrustningen. Vi strävar alltid efter att göra varje tandläkarbesök till en behaglig upplevelse, både före, under och efter behandlingen.

Dentalisterna i Liljeholmen

Dentalisterna är ett nytt alternativ till tandvård. Vi är en klinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599