Estetisk tandvård

Med estetisk tandvård gör vi dina sneda tänder raka, dina missfärgade tänder vita och dina spruckna tänder hela. Här förklarar vi allt om estetisk behandling och vilka behandlingar vi kan erbjuda dig.

För oss är det viktigt att våra patienter inte bara har starka och friska tänder, utan att de också är nöjda med dem. Tänder är så mycket mer än bara något vi tuggar vår mat med. Som en stor del av ditt leende kan missfärgade tänder ofta leda till osäkerhet i sociala situationer.

Hos Dentalisterna får du hjälp av tandläkare med många år av erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi
hjälper dig med att fixa till allt från sneda, missfärgade, spruckna, eller saknade tänder. Vi vill att alla ska känna sig bekväma med sitt leende.

Hör av dig om du vill veta mer.

Dentalisterna i Liljeholmen

Dentalisterna är ett nytt alternativ till tandvård. Vi är en klinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599