om oss

Dentalisterna

Dentalisterna är en tandläkarklinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

mottagning för alla dina behov

Vi på Dentalisterna har med hjälp av den senaste tekniken digitaliserat flera behandlingar och processer för att minimera din tid på mottagningen. Tack vare detta kan vi erbjuda allmän och specialiserad tandvård till både vuxna och barn i våra centralt belägna lokaler. Det innebär alltifrån en vanlig undersökning till tandproteser, tandimplantat, bettskenor, operationer och mycket mer.

Genom nära samarbeten med specialister som vi remitterar till kan vi även erbjuda våra kunder vård under både kvällar och helger, allt för att du ska slippa vänta på att bli behandlad.

Medarbetare

Vi har samlat all kunskap, tandläkare, och tandtekniker under ett och samma tak för att du ska kunna bli behandlad på direkten.

Vad våra Kunder Säger

Hur ser en modern tandläkarmottagning ut?

Få tycker om att gå till tandläkaren. Ändå är det något vi alla måste göra regelbundet. Efter flera årtionden i branschen gav vi oss själva uppgiften att öppna upp en ny mottagning, som du vill besöka. Eller, i alla fall inte har något emot att besöka. För helt ärligt, ingen tycker att det är kul att gå till tandläkaren.

Vad innebär en mottagning jag vill besöka?

Den primära skillnaden mellan Dentalisterna och andra mottagningar är att vi ändrat på bilden av hur en klassisk mottagning ska se ut. Vi har bytt ut den sterila miljön mot en plats där du känner dig lugn och omhändertagen, en plats som vi själva skulle kunna kalla för ett andra hem.

Vi har med hjälp av den senaste tekniken digitaliserat flera behandlingar och processer för att minimera din tid på mottagningen. Vi har samlat all kunskap, tandläkare, och tandtekniker under ett och samma tak för att du ska kunna bli behandlad på direkten. Tack vare detta kan vi erbjuda allmän och specialiserad tandvård till både vuxna och barn i våra centralt belägna lokaler. Det innebär alltifrån en vanlig undersökning, tandproteser, tandimplantat, bettskenor, operationer och mycket mer. Genom nära samarbeten med specialister som vi remitterar till kan vi även erbjuda våra kunder vård under både kvällar och helger, allt för att du ska slippa vänta på att bli behandlad.

Har du frågor kring Dentalisterna eller någon behandling?

Hör av dig, vi svarar gärna!

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599