Tandimplantat

Tandimplantat är ett bra alternativ för den som behöver ersätta förlorade eller skadade tänder. Ingreppet inleds med en konsultation för att se om du har rätt förutsättningar, därefter sätter vi igång med din implantatbehandling.

Med hjälp av tandimplantat ersätts din naturliga tandrot genom ett kirurgiskt ingrepp. Processens förbehandlingar varierar från individ till individ. Efter förbehandlingarna genomförs huvudbehandlingen i två steg, ett kirurgiskt ingrepp följt av en protetisk behandling. Efter detta ska ben och vävnad läka. Beroende på vilken tand eller vilka tänder som ska ersättas kan ett tandimplantat utgöras av antingen en ensam krona, en brygga, eller en bro på ett eller flera implantat.

Vad kostar ett tandimplantat?

Priset för ett tandimplantat varierar kraftigt och baseras på dess omfattning, grunder och val av material.

Dentalisterna i Liljeholmen

Dentalisterna är ett nytt alternativ till tandvård. Vi är en klinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599