Allmäntandvård

Det är viktigt med regelbundna besök hos tandläkaren och tandhygienisten för att bibehålla en god tandhälsa. Vi erbjuder alla barn, ungdomar, vuxna och äldre enklare undersökningar och mer avancerad tandvård i Stockholm.


Att besöka tandläkaren kanske inte alltid är årets roligaste tradition, men det är ett måste för den som vill ha bra tänder. Vi har därför som mål att med erfarna tandläkare, en stillsam miljö, och den bästa utrustningen göra ditt, barnens, och de äldres regelbundna tandläkarbesök till en välkomnande
upplevelse.


Även när det kommer till allmäntandvård genomförs undersökningar, lagningar, rotfyllningar och tandutdragningar alltid av erfaren och kompetent personal med hjälp av den senaste tekniken.

Dentalisterna i Liljeholmen

Dentalisterna är ett nytt alternativ till tandvård. Vi är en klinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599