Barntandvård

Just nu bedriver vi ingen barntandvård. Det går alltså inte att lista barn hos oss.

Tandvård är viktigt, även för barn. Vi rekommenderar att ditt barn gör sitt första tandläkarbesök redan innan två års ålder. Vi undersöker då ditt barns tänder för att ge tips på hur du kan sköta dem på bästa sätt. Därefter behöver de flesta barn göra ett återbesök vartannat år, somliga oftare beroende på behov.

Gratis upp till 23 år

I Sverige är det gratis för barn att gå till tandläkaren, då ingår all tandvård ditt barn kan komma behöva med vissa undantag som exempelvis estetisk tandvård. Detta gäller fram den sista december det år du fyllt 23 år.

Dentalisterna i Liljeholmen

Dentalisterna är ett nytt alternativ till tandvård. Vi är en klinik med fokus på frihet. Det innebär att vår största strävan är att du ska känna dig bekväm med dina tänder och din munhälsa, vad som än händer. Vi hjälper dig att bevara och erhålla ett fint leende även när verkligheten planerat annat.

Vi har format en mottagning som utgår från hur vi människor vill få hjälp, vi har digitaliserat behandlingarna, så att du slipper ödsla tid, och vi har omdefinierat hur en tandläkarmottagning ska se ut, så att du känner dig som hemma från första kontakt till dess att din behandling är genomförd.

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

Akut tandvård!

Vill du bli uppringd?

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig under samma arbetsdag 👍

Kontakt uppgifter

Dentalisterna AB - 559014-3599